La sisena Fira Modernista d’Alcoi conclou amb rotund èxit de participació

Alcoi va acomiadar ahir diumenge la sisena edició de la Setmana i Fira Modernista amb una jornada repleta d’activitats que de nou van comptar amb gran suport per part del públic. El bon temps, malgrat que les temperatures van ser fredes a l’inici del dia, va animar que la gent prenguera part en les diferents propostes previstes per l’organització del certamen.

Ahir diumenge va haver-hi iniciatives per a commemorar el 150 aniversari de la Creu Roja al costat de jocs populars mentre que La Glorieta va acollir la XXXI Mostra de Dolçaines i Tabals ‘Memòria Ismael Gisbert’ organitzada pel Grup de Danses Carrascal, acte que va servir també per a iniciar la Setmana de Cultural Popular que cada any prepara aquesta entitat. També el matí va estar reservat per a una visita teatralitzada al Cementeri, Danses de Vetlatori, una xocolatada benèfica de mans de l’Associació Cultural Samarita i fins i tot visites guiades per a descobrir el Conservatori de Música i Dansa de la nostra ciutat. Balls modernistes o la recreació d’un duel a pistola van culminar un matí en la qual també va funcionar a ple rendiment la Fira Tradicional en La Glorieta.

Així va finalitzar una Fira Modernista que ha comptat amb un gran suport per part dels visitants així com els veïns de la ciutat. Des de l’Ajuntament destaquen la gran implicació de les entitats que fan possible gran part de les activitats que donen forma a l’esdeveniment “sense ells això no podria ser una realitat i gràcies a cada associació es fa possible una cita que està ja plenament consolidada en el nostre calendari festiu“, afirmava l’alcalde de la ciutat; Toni Francés, sobre aquest tema. També la regidora de Turisme incidia en què s’havien complit les previsions d’assistència de visitants que es manejaven abans de l’inici de la Fira Modernista “el divendres a la vesprada els carrers estaven plens però el dissabte ja va ser espectacular perquè la majoria de persones va vindre aqueix dia a gaudir de totes les activitats. La Fira ja s’ha consolidat com un impuls per a l’economia local en una època que abans era temporada baixa després del retorn de les vacances d’estiu“, va dir Lorena Zamorano.

La Fira Modernista 2023, dedicada a la doctora Virginia Soler és ja història, i ara toca pensar en la següent edició. Ajuntament i entitats començaran en breu a planificar tot el que veurem al carrer al setembre del pròxim any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *