La rehabilitació de la pista d’atletisme d’Alcoi i del Collao poden ser una realitat

Cada vegada l’atletisme popular té més acceptació a Alcoi. Carreras com la Mitja Marató Unió Alcoiana (MMUA), que se celebrarà en menys de dues setmanes, reuneixen corredors de tot el territori valencià, de diferents punts d’Espanya i, fins i tot, de l’estranger.

Esdeveniments que s’han consolidat a la ciutat i la posicionen com a destí a nivell esportiu. I per a continuar fomentant la pràctica de l’esport és imprescindible comptar amb unes infraestructures que permeten que es puga córrer en condicions a Alcoi. Precisament a este objectiu està encaminada una de les propostes per als Pressupostos Participatius de 2024 que més acceptació està tenint entre la ciutadania: la rehabilitació i reforma de la pista d’atletisme, que es troba en el Poliesportiu Francisco Laporta.

I si hi ha una altra infraestructura esportiva que també requereix d’una actuació, eixa és el Collao. La reforma del camp municipal és un altre dels projectes de l’actual campanya dels Pressupostos Participatius. A esta se sumen altres propostes, algunes una mica sorprenents com la creació d’un camp de futbol platja. El període de votació començava este dilluns 4 de desembre i s’estendrà fins al pròxim 12 de desembre.

La pavimentació del carrer Isabel II, la millora integral del parc de la Glorieta o realitzar una fira gastronòmica en el Mercat de Sant Mateu són unes altres de les 35 propostes que es poden votar.

Els resultats s’anunciaran el pròxim 31 de desembre. El pressupost disponible és de 400.000 euros. Es seleccionaran les propostes més votades fins a arribar als 320.000 euros consignats per a inversions i els 80.000 euros consignats per a despesa corrent. De les 492 propostes presentades per la ciutadania, són 35 les que han superat la valoració tècnica, administrativa i econòmica per part del personal tècnic de l’Ajuntament i les que compleixen els criteris de viabilitat establits.

Es pot votar a través de la pàgina Alcoiparticipa o en les urnes situades en diferents punts de la ciutat. Consulta les seues ubicacions ací.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *