La Mostra de Teatre d’Alcoi travessa l’equador amb més propostes escèniques

La Mostra de Teatre d’Alcoi segueix el seu curs i arriba a l’equador aquest dimecres amb més propostes escèniques dirigides a tota mena de públic. Ho fa després de la jornada d’ahir dimarts en la qual es van abordar qüestions referides al sector combinades amb més activitats teatrals en els principals escenaris culturals de la ciutat.

En la segona sessió del certamen es van entregar els Premis de la Mostra de Teatre en la Sala d’actes de l’IVAM-CADA, uns guardons que van rebre els espectacles ‘Ambulant’ de la companyia La Fam i ‘Hanle’ de la companyia Leamok. La primera d’elles va percebre el premi en la categoria de Públic Familiar mentre que la segona el va obtindre dins de la modalitat de Públic en General. A més, la junta directiva de la Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat Espanyol (COFAE) va fer una reunió a la sala de juntes del mateix IVAM-CADA per a valorar les activitats realitzades durant l’any passat i fer una previsió de cara al pròxim 2024. Sobre la taula es van posar xifres destacades com que s’han programat més de 800 espectacles anualment, amb quasi dos mil funcions, mentre que s’han acreditat 3.000 entitats professionals diferents en les fires associades durant un any, amb l’assistència de 4.500 professionals.

Intensa activitat per al dimecres

La programació del dimecres arranca a les 10:00h del matí en el Teatre Salesians amb la presència de Bullanga Cia. Teatral, i l’espectacle La xiqueta que volia arribar a la Pau, mentre que a les 11:30h arribarà La Zarra al Centre Cultural amb A tu et fa mal tot el bo. A les 16:30h serà el torn d’Unaovarias a la Sala Àgora, amb Tribu, i La Valenciana oferirà en el Teatre Principal La vídua valenciana des de les 18:00h. La jornada finalitzarà en el Teatre Calderón a les 20:00h amb Sixto Paz-La Villaroel, i la posada en escena Cos de vida, i ja en el Centre Cultural es representarà a les 23:00h La Torre del Silenci de la mà de La Medusa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *