La gastronomia de la comarca arriba aquest cap de setmana a Muro

Muro ha inaugurat aquest divendres la dihuitena edició de la seua Fira Comercial del Sector Alimentari i Gastronòmic. El pla perfecte per a aquest cap de setmana en el qual gaudir de la gastronomia de les localitats de la comarca.

Vicent Molina, alcalde de la localitat, ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda en la plaça del Matzem als diferents expositors que fins al diumenge ofereixen als ciutadans des de fruita i verdura fins a delicades postres artesanals. Una edició de la fira que ve acompanyada per unes condicions meteorològiques favorables i a la qual Molina ha convidat a acudir. “A més de que puga ser una fira referent de productes agroalimentaris, hem de fer costat a aquest sector. Són productes gurmet, ecològics…“.

 

Per altra banda, Saúl Serrano, regidor de Promoció Econòmica, ha donat les gràcies als alcaldes de la comarca que han sigut presents en aquesta inauguració de la fira i també a Carol Ivàñez, regidora de Turisme de la localitat.

 

L’oferta gastronòmica ve acompanyada de diferents actuacions al llarg de tot el cap de setmana que ha desgranat la regidora de Turisme:

 

Ismael Vidal, alcalde de Fageca i diputat provincial del PSOE, ha sigut un dels primers edils de la comarca presents en aquesta inauguració. Vidal ha destacat la importància d’esdeveniments com aquest en municipis xicotets i de muntanya:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *