Informatiu matinal dimarts 3 d’octubre 2023 (07:20h)

El compromís de Generalitat Valenciana i Ajuntament d’Alcoi en la creació de sòl industrial i les restriccions d’accés a la Font Roja són algunes de les notícies destacades d’aquest 3 d’octubre de 2023.

La Generalitat Valenciana mostra el seu compromís amb la necessitat que es cree sòl industrial a Alcoi. Aqueix ha sigut precisament un dels temes que han tractat aquest dilluns Carlos Mazón, president de la Generalitat, i Toni Francés, alcalde d’Alcoi, en una reunió mantinguda durant la visita de Mazón a la ciutat.

Per al president, el desenvolupament de sòl industrial és una de les principals línies d’actuació del Govern autonòmic a la ciutat. «L’objectiu és desestrangular el creixement industrial de sòl, tant per a l’alcalde com per a mi és prioritari. L’alcalde marca aquesta prioritat i és la mateixa que tenim nosaltres. I, per tant, cal caminar de la mà«.

Qüestió a la qual també s’ha referit l’alcalde d’Alcoi. I és que, en aquest àmbit, destaca el possible desenvolupament del polígon industrial Alcoi Sud, situat en la zona sud de la Canal -entre Alcoi i Ibi- i que suposaria la creació de prop d’un milió de metres quadrats de sòl. Francés ha matisat que es tracta d’un projecte amb un gran suport a la ciutat. «Ja ens hem emplaçat a emprezar a treballar la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Alcoi per a donar-li un vialibilidad a aqueix projecte que, a més, és un projecte amb un ampli consens a la ciutat i reclamat també pels empresaris. Volem desenvolupar-ho i posar-ho a la disposició de les empreses d’Alcoi i d’aquelles que vulguen desenvolupar la seua acitivdad a la nostra ciutat».

Carlos Mazón ha fet aquestes declaracions en el marc del lliurament dels Premis a l’Empresa Familiar que s’ha realitzat hui a Alcoi. La cita ha tingut lloc en el Cercle Industrial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *