Informatiu Matinal dimarts 21 de maig 2024 (07:20h)

Hui dimarts us hem contat que es manté la manifestació convocada per al dissabte a la vesprada en defensa que l’Alcoyano es quede a la nostra ciutat. També hem destacat que ha tingut lloc ja la reunió entre representants del Consistori i les penyes del Deportivo per a traçar el full de ruta a seguir a partir d’ara.

Ahir a la nit, es va dur a terme una reunió a l’Ajuntament d’Alcoi convocada per l’alcalde Toni Francés, en la qual van participar els portaveus de tots els grups polítics de la Corporació Municipal, tant del govern local com de l’oposició. També van ser presents representants de les penyes del Club Deportivo Alcoyano.

Durant la trobada, es va destacar la bona sintonia entre els cinc partits representats a l’Ajuntament: Partit Socialista, Partit Popular, Compromís, Vox i Guanyar Alcoi, els qui van expressar el seu compromís unànime per a garantir que l’Alcoyano romanga a la ciutat. Aquest gest va ser agraït per les penyes i la plataforma, subratllant que l’assumpte transcendeix les diferències partidistes.

Així mateix, es va anunciar la disposició de l’Ajuntament per a fer tot el possible en aquest sentit. A més, es va agrair la voluntat de Ramírez per a arribar a un acord, oferint-li una reunió amb representants de tots els partits per a negociar i signar un acord.

L’esmentada trobada va propiciar que tots els partits polítics, les penyes de l’Alcoyano i la plataforma busquen solucions conjuntes. Es va acordar l’emissió d’un comunicat conjunt aquest dimarts, detallant els acords i les iniciatives que es duran a terme.

L’alcalde Toni Francés va destacar la productivitat de la trobada i va agrair la predisposició al diàleg i a la concòrdia tant de les penyes i la plataforma com de tots els grups de la corporació. En les seues paraules, va emfatitzar que “no hi ha divisions partidistes en aquest tema, ja que tots conformen l’Ajuntament d’Alcoi i desitgen que l’Alcoià continue a la ciutat“, va assegurar.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *