Héctor Illueca recolza a Podem Alcoi en el seu acte central de campanya

Podem Alcoi va dur a terme dissabte passat 20 de maig el seu acte central de campanya previ a les Eleccions Municipals del diumenge. Va ser al parc de La Rosaleda, davant un nodrit grup de militants i simpatitzants, i amb l’assistència d‘Héctor Illueca; candidat de la formació habitada a la presidència de la Generalitat Valenciana.

L’acte va arrancar amb les paraules de benvinguda de l’alcaldable de Podem a la nostra ciutat, Trini Rubio, i aquesta va rebre després a Cristian Santiago; el qual ha sigut el portaveu del partit durant aquesta legislatura que està a punt d’acabar. Tots dos van repassar les moltes accions impulsades en aquests quatre anys, com l’Observatori Municipal de l’Habitatge, i també van desgranar les línies bàsiques del programa amb el qual els morats concorren als comicis del 28 de maig. Els assistents van poder també fer preguntes sobre qüestions d’interés com la situació de l’Hospital Verge dels Lliris, el transport urbà o la falta d’aparcament.

Posteriorment, amb la intervenció d’Aitor Pla, es van donar a conéixer tots els integrants de la candidatura que acompanya a Trini Rubio en aquesta aventura política. Naiara Davó, diputada autonòmica en Les Corts en l’actual legislatura, va destacar l’important paper que Podem ha exercit en el Pacte del Botànic que ha sustentat el govern de la Generalitat Valenciana amb Ximo Puig al capdavant. En idèntiques paraules es va expressar Alejandro Aguilar, número 1 per la província d’Alacant a les Corts Valencianes, igual que va recordar que Podem és la garantia que es puga reeditar El Botànic després de les Eleccions Autonòmiques del pròxim diumenge 28 de maig. Finalment Héctor Illueca va desgranar les mesures que defensa el partit morat com la creació d’un supermercat públic, una empresa pública d’energia o un canvi de model productiu en la nostra economia.

Prop d’un centenar de persones van recolzar aquest acte de campanya que finalment va poder desenvolupar-se amb normalitat al carrer malgrat l’amenaça de pluja. Cal recordar que va ploure amb intensitat al migdia però després les precipitacions van escampar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *