Gran acollida a les visites al Castell de Cocentaina durant l’estiu

L’Ajuntament de Cocentaina celebra la bona acollida que han tingut les visites al Castell que domina la població posades en marxa durant bona part aquest estiu. Han sigut més de 200 les persones que han passat per la fortalesa al llarg dels caps de setmana del mes de juliol, sent tots ells visitants procedents del territori nacional però també de l’àmbit internacional.

En concret, segons la informació facilitada pel Consistori de la capital del Comtat, han acudit al Castell durant el passat mes de juliol turistes provinents del Regne Unit, Ucraïna i Qatar. Un total de 90 persones han assistit a les 3 visites fetes per a contemplar la posta de sol mentre que 102 persones han pres part en les visites guiades oferides els caps de setmana. Aquestes rutes són gratuïtes i obertes a la ciutadania tal com recorden des del govern local de la Vila Comtal “tenint en compte els bons resultats, aquest servei continuarà durant tot el mes d’agost i setembre, a pesar que la nostra voluntat és anar més enllà i reivindicar la resta del nostre ric patrimoni artístic i cultural. Cocentaina té un gran potencial per a convertir-se en un dels referents turístics més importants del País Valencià i, des de l’Ajuntament, treballarem perquè siga així“, afirma el regidor de Turisme; Paco Payà.

Aquest dissabte tenim oportunitat de continuar visitant el Castell per a conéixer la seua història però també gaudir de les seues magnífiques vistes. Serà en horari de nou del matí i fins a les dotze del migdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *