Gloria Segura signa el cartell anunciador de la Mostra de Teatre d’Alcoi d’enguany

La 33a edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi, que es durà a terme del 21 al 25 d’octubre, ja té el seu cartell oficial, el qual ha sigut creat per l’artista local Gloria Segura Jordà. L’Ajuntament de la nostra ciutat ha confiat en Segura per a aquesta important tasca, i fa uns dies va ser revelada l’obra al públic. El cartell gira entorn d’un fil argumental concret i presenta el pati de butaques d’un teatre com a fons, en un emotiu homenatge al públic, element vital per a l’existència mateixa de les arts escèniques. A més, sobre aquest fons destaca una branca de llorer, simbolitzant un tribut al teatre clàssic.

Segons va explicar la pròpia artista, la combinació d’aquests dos símbols busca ressaltar la importància del públic, sovint oblidat en la cartelleria teatral, i al mateix temps honrar la tradició del teatre clàssic, particularment el de l’antiga Grècia. Aquest tribut es veu reflectit en la presència del llorer, fent una subtil al·lusió al mite de Dafne i Apol·lo. La creació d’aquest cartell va ser encomanada a Segura al febrer, i després d’intenses sessions creatives, va aconseguir donar amb un disseny definitiu que de moment està tenint una gran acceptació entre els alcoians.

La regidora de Cultura, Elisa Guillem, ha expressat la seua gran satisfacció amb el resultat final, destacant la profunditat i tendresa que emana del cartell gràcies a la combinació del llorer i l’escenari teatral. Guillem va elogiar l’habilitat artística i creativa de Gloria Segura, així com la contribució contínua de diversos artistes locals a aquest important esdeveniment cultural. El cartell prompte començarà a veure’s en diversos suports, anunciant amb entusiasme la pròxima celebració del certamen teatral.

En aquesta presentació, Miquel Santamaria, fins ara director de la Mostra; va anunciar que deixa el càrrec degut a la seua jubilació. A més es va detallar que serà substituït en aquesta labors per Josep Policarpo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *