Francisco Sellés assumeix la presidència de la Mancomunitat del Xarpolar

La Mancomunitat del Xarpolar ha renovat la seua presidència per a la nova legislatura que acaba de començar després de les Eleccions Municipals celebrades el mes de maig passat. Serà Francisco Sellés, actual alcalde de Beniarrés, qui assumisca el càrrec després de la votació que es va dur a terme en la jornada d’ahir.

A la citada presidència optava també Quico Fenollar, qui fins a juny era l’alcalde d’Alcoleja, i persona que ha estat al capdavant del Xarpolar en els últims quatre anys. Finalment la votació es va resoldre per 28 vots a favor per a Francisco Sellés, del Partit Popular, mentre que el socialista Fenollar va comptar amb 24 sufragis segons ha pogut saber COPE ALCOI. El nou president destaca que els primers dies seran de presa de contacte per a conéixer l’engranatge de la Mancomunitat igual que es marca alguns objectius inicialsanalitzarem amb detall el funcionament dels serveis que prestem, en matèria social i de recollida de residus, per a aplicar canvis en allò que tots els municipis considerem que cal millorar“, manifesta. També assenyala que afronta el repte amb il·lusióestic molt content perquè he rebut un gran suport dels municipis que formen la Mancomunitat i tenim tots moltes ganes de continuar remant en conjunt per a atendre les necessitats que ens afecten els pobles que estem dins d’aquest organisme“, detalla. Finalment advoca per una futura fusió de Mancomunitatsjo sempre he pensant que és excessiu que hi haja tres organismes similars en una mateixa comarca i, si fora possible, crec que hauríem d’avançar cap a un únic ens per a aconseguir resultats més positius“, conclou.

 

En aquests moments hi ha 27 pobles dins de la Mancomunitat del Xarpolar dels quals la majoria pertanyen a l’Alcoià i el Comtat. Es tracta d’Agres, Alcoleja, Alcosser, Alfafara, Almudaina, Balones, Benasau, Beniarrés, Benilloba, Benillup, Benimarfull, Benifallim, Benimassot, Fageca, Famorca, Gaianes, Gorga, L’Alqueria d’Asnar, L’Orxa, Millena, Plans, Penàguila, Quatretondeta i Tollos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *