Fira Andalusa i altres plans dels quals pots gaudir a Alcoi aquest cap de setmana

Alcoi afronta l’últim cap de setmana del mes de maig amb una intensa activitat a la ciutat. Un dels plats forts serà la novena edició de la Fira Andalusa, un esdeveniment que arranca aquest mateix divendres i que ens oferirà un ampli ventall de propostes.

En la Fira Andalusa d’enguany tindrem de nou exhibicions de cavalls i no faltaran les actuacions musicals ni tampoc els balls típics d’aquesta regió espanyola. A més hi haurà una zona infantil amb atraccions, demostracions de cante i una variada oferta gastronòmica “enguany incorporem també una interessant iniciativa en la qual el piano andalús serà el protagonista. Li gent no li ho pot perdre i tots els que vinguen segur que s’ho passen molt bé“, comentava en COPE ALCOI Celia Priego; presidenta de la Casa d’Andalusia de la nostra ciutat.

La Fira Andalusa tindrà lloc en el recinte de les Aules Verdes del barri de la Zona Nord i serà inaugurada oficialment aquest divendres a les 19:30h. La programació la pots consultar amb tot detall ací.

Al costat d’això destaquen altres propostes com l’espectacle de Sol Va picar ‘Macarrón Power’ que podrem veure aquest dissabte, a les 20:00h, en el Teatre Calderón de la nostra ciutat. Abans d’això, conclourà hui divendres l’edició d’aquest any del cicle de cinema en versió original que impulsa l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi amb el suport de Fundación Mútua de Levante i l’aula de Cinema de la Universitat d’Alacant. En aquest cas podrem veure la pel·lícula titulada ‘En un lugar de África (Nirgendwo in Afrika)’, en alemany i subtitulada. Finalment segueixen les festes que la Comunitat Salesiana dedicada a María Auxiliadora estant previst que hui es commemore la festivitat litúrgica d’aquesta última amb diferents actes religiosos. En el Santuari de María Auxiliadora hi haurà Rosari a les 19:00h seguit de la missa mitjana hores després i en la Parròquia de Sant Joan de Ribera, Sant Joan Bosco i Sant Joan XXIII el Rosari serà a les 18:30h abans de la missa que arrancarà a les 19:00h.

I en Joan XXIII la festa externa de María Auxiliadora serà el dissabte 25 de maig. A les 18:30h es durà a terme l’ofrena floral, al costat de la processó, i a les 20:00h es durà a terme l’eucaristia en el temple parroquial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *