Els comerciants d’Alcoi ja pensen en l’estiu “esperem reforçar”

Els comerços d’Alcoi afronten amb un cert optimisme la campanya d’estiu després que el passat hivern les vendes es ressentiren en negocis com els de roba o calcer pel fet que les altes temperatures a penes van convidar a comprar roba d’abric. La situació va millorar un poc amb l’arribada de la primavera, gràcies a les compres amb motiu de Setmana Santa o les Festes de Moros i Cristians, i els negocis esperen aconseguir bons resultats en les pròximes setmanes “esperem que iniciatives com ‘Botigues al carrer’  d’aquesta cap de setmana, o les imminents rebaixes, ens ajuden a reforçar les vendes abans del període vacacional“, comentava aquest dimecres en COPE ALCOI el president de l’associació comercial AlCentro i de la Federació de Comerç; Alejandro Cerro.

Cerro també destaca que l’hostaleria sempre és una activitat que resulta més beneficiades pel bon temps. En aquest sentit destaca que la bona climatologia que ha regnat pràcticament en els últims mesos ha sigut un revulsiu per a bars i restaurantsaixò anima molt a la gent a eixir al carrer, a sopar o menjar fora, i a gaudir de la terrassa en el qual case dels que negocis l’oferisquen. Sens dubte l’estiu és molt bona època per a aquesta mena d’establiments“, afirma.

‘Botigues al carrer’ obri l’època estival a Alcoi

Aquest divendres 31 de maig torna als carrers del Centre de la ciutat l’activitat comercial ‘Botigues al carrer’, una proposta organitzada per la Cambra  de Comerç i la Federació Alcoi comercial que compta a més amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi. En aquesta ocasió participaran al voltant de 20 comerços i l’esdeveniment incorpora destacades novetatses dona opció al fet que puguen participar negocis de la resta de barris i trobarem gran quantitat d’articles en els diferents llocs de venda, especialment de complements o indumentària ja que estem en plena Setmana de la Moda“, apunta Alejandro Cerro.

‘Botigues al carrer’ es durà a terme al carrer Sant Llorenç entre les 18:30h de la vesprada i les 22:30h. Tot això anirà acompanyat de música en directe i fins i tot s’instal·lara en la zona un videomatón 360é.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *