El trasllat del Consultori al Camí, la petició que esperen els veïns de la Zona Alta d’Alcoi

Els veïns de la Zona Alta d’Alcoi continuen esperant que es faça efectiu el trasllat del consultori mèdic del carrer Músic Gonzalo Blanes, en el qual es troba actualment aquest servei, a un altre punt del barri que siga més accessible per als usuaris. La mesura ja va ser anunciada a finals d’any i l’Associació Veïnal Font Roja confia en que l’ambulatori estiga prompte operatiu en El Camí.

Precisament l’entitat afirma que han passat els mesos i no s’han vist encara avanços en el projecte. Consideren que traslladar el Centre de Salut al Camí és una de les necessitats prioritàries del barri que mereixen ser ateses amb urgència «no pot passar més temps amb el consultori en un punt tan poc accessible com en el que està ara. A més necessitem que a l’estiu no es tanque l’ambulatori perquè la gent es veu obligada a baixar a la Plaça d’Espanya i això per als majors, amb aquesta calor, resulta molt dur«, afirma Pedro Sanahuja, vicepresident de l’Associació de Veïns.

Més manteniment i aparcaments

L’Associació Veïnal de la Zona Alta també denuncia el mal estat en el qual es troben els carrers així com els espais comuns del barri. Demanen que s’actue en l’adequació del Parc de Cantagallet, tant en paviment com mobiliari urbà, i fins i tot demanden un manteniment exhaustiu en la vegetació i l’arbratge. A això se li sumen altres peticions relacionades amb l’aparcament o la seguretat viària «tenim molts pisos que estan llogats a estudiants del Campus llavors quan venen diumenge ja aparquen el cotxe i no el mouen en tota la setmana. És necessari que s’habiliten més espais per a aparcar i que es reforce la senyalització en l’encreuament entre Sant Mateu i El Camí«, conclou Sanahuja.

Recordar que el barri de Zona Alta celebra aquests dies les seues festes populars amb un ampli ventall d’activitats especialment dirigides per als més xicotets. Les celebracions acabaran el dijous a la vesprada, a les 18:00h, amb un berenar popular al pati del Col·legi Sant Vicent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *