El polígon industrial Alcoi Sud té el vistiplau de la Generalitat de Mazón

La Generalitat Valenciana es mostra partidària d’impulsar el polígon industrial Alcoi Sud. Un polígon del qual s’ha parlat molt en Cope Alcoi i que suposa una important bossa de sòl industrial, d’un milió de metres quadrats aproximadament, en la zona sud de la Canal (entre Alcoi i Ibi).

Així ho ha assegurat Nuria Montes, consellera d’innovació, Indústria, Comerç i Turisme, en la seua visita a les obres del complex de Rodes del passat divendres. “Hem de tindre sòl industrial preparat perquè quan vinguen aquests inversors que ja estan fixant els seus ulls en la Comunitat puguem oferir-los sòl de qualitat i ja quasi perfectament adequat perquè la seua inversió es puga fer al més prompte possible”. Montes reitera el compromís del Govern de Mazón per agilitzar els tràmits.

Obres de Rodes

La consellera va visitar l’antiga fosa de Rodes, per a veure com avancen les obres d’un parc tecnològic que pretén obrir les seues portes durant l’any vinent i s’un pol d’atracció empresarial. Montes ratifica el suport del Consell al projecte i espera que una part puga estar inaugurada a mitjan 2024.

“Serà un referent indubtablement en tota la comarca d’aqueixa política que ha anunciat el president, Carlos Mazón, de ser una Comunitat oberta, sobretot, a la inversió”, ha assegurat la responsable d’Indústria.

Dins del complex tindran cabuda tant empreses com el Centre de Desenvolupament Turístic d’Interior (CDTi). “Inaugurarem segurament un dels centres més moderns per a acollir empreses sobretot amb un perfil innovador i tot el que tinga a veure amb el turisme de de interior tindrà un espai”.

El nou Consell, per tant, seguirà en la línia de l’anterior en la seua aposta per portar avant aquest projecte. “No és un projecte de Govern, sinó de societat. Indubtablement l’hem de continuar impulsant, perquè a més està en la nostra línia d’actuació. Estem en això, per descomptat”, ha matisat Montes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *