El Parc Tecnològic de Rodes d’Alcoi iniciarà la seua activitat en la pròxima primavera

Les obres per a la construcció del Parc Tecnològic de Rodes avancen a molt bon ritme i podrien estar acabades abans que finalitze aquest any 2023. Així ho ha assegurat aquest dimarts l’alcalde de la ciutat, Toni Francés, durant la visita que ha fet al llarg del matí la Corporació Municipal al recinte.

Francés ha recordat que el projecte de Rodes no és només per a Alcoi i ha destacat que estem davant un parc tecnològic que serà un referent tant en aquestes comarques de l’interior de la província d’Alacant com en el conjunt de la Comunitat Valenciana. A més el primer edil ha parlat de la implicació d’administracions com el Ministeri, la Generalitat Valenciana, la Diputació d’Alacant i el propi Ajuntament per a fer possible el complex. Per altre costat ha avançat importants dates més enllà de que a la fi de 2023 estaran acabats els treballs “després de les pròximes Festes de Moros i Cristians podria començar ja l’activitat de les primeres empreses que s’instal·laran ací. Hem fet possible un projecte que recupera el patrimoni industrial de la ciutat i que ho projecta de cara al futur per a potenciar també el nostre teixit empresarial“, va comentar l’alcalde. També Toni Francés ha aprofitat la visita a les obres per a dir que Rodes ja està despertant un gran interésabans fins i tot de fer la promoció, que començarem després de l’estiu, tenim ja a tres empreses d’Alcoi que volen impulsar la seua activitat des d’ací“, ha explicat als mitjans de comunicació.

Cal recordar que la recuperació total de l’antiga illa de Rodes suposarà una inversió total de 13’9 milions d’euros. Amb aquesta quantitat econòmica es farà possible el mateix Parc Tecnològic-Sociocultural però també el CDTi de la província d’Alacant i altres espais com l’edifici administratiu i de coworking del carrer Tibi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *