Detingut quan intentava robar en una botiga d’Alcoi

Un home de 41 anys ha sigut detingut a Alcoi per un intent de robatori en una botiga de roba. Els fets van ocórrer durant la nit, quan la Policia Nacional va rebre un avís sobre un individu que estava forçant l’aparador d’un establiment. Diversos mitjans policials es van mobilitzar i van establir un perímetre al voltant de l’àrea on s’estaven els fets, bloquejant les possibles rutes de fuita.

Els agents es van personar en l’establiment, trobant la porta de cristall fracturada. En eixe moment, un home de mitjana edat eixia precipitadament de l’interior, portant una tapa del clavegueram municipal amb la qual havia trencat la porta. Davant la presència policial, l’autor va intentar abandonar la zona del robatori, desfent-se de l’objecte que portava a les seues mans.

La Policia Nacional va interceptar i va detindre a l’individu, qui no va aconseguir emportar-se cap article però va causar danys significatius en les instal·lacions. El detingut, amb antecedents per fets similars, va ser posat a la disposició del Jutjat.

Trasllat d’una dona després de patir una parada cardíaca

El Centre de Coordinació d’Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) va informar aquest passat cap de setmana d’un servei prestat en la localitat de Castalla. I és que una dona de 60 anys va ser traslladada a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi després de patir una parada cardíaca en plena via pública d’aquest municipi de la Foia.

L’avís, segons la informació facilitada, es va rebre al voltant de les 20:21h del dissabte i fins al lloc dels fets, el carrer Sant Antoni de Castalla; va acudir una unitat del SAMU que va poder recuperar a l’afectada. Posteriorment, aquesta va ser traslladada a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi i tot va quedar en un esglai. La ràpida actuació dels serveis sanitaris va permetre salvar-li la vida a l’afectada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *