Detingut a Alcoi per diverses estafes fent-se passar per obrer

La Policia Nacional ha detingut a un home  Alcoi per cometre diversos delictes d’estafa. El presumpte autor s’anunciava com a obrer, prometent serveis per a reformes i decoració, però finalment acabava cobrant per endavant i no feia el treball acordat.

Una de les víctimes d’aquesta estafa va trobar en un establiment de la ciutat diversos cartons amb l’anunci i un número de telèfon per a contactar. Després de mantindre una conversa telefònica, víctima i autor es van citar en el domicili del primer perquè prenguera mesures en el dormitori ja que projectava realitzar una reforma en aquesta estada de la seua vivint. El pressupost final dels arranjaments pactats ascendia a uns 7.185 euros, pagaments que es van fer per endavant, gran part en efectiu, mentre ue la resta es va efectuar mitjançant transferència bancària. El perjudicat pocs dies després va poder comprovar que havia sigut víctima d’una estafa, ja que l’autor dels fets no es va presentar el dia acordat per a iniciar la reforma i, cada vegada que contactava a través d’aplicacions de missatgeria i fins i tot mitjançant crides, aquesta persona iniciava una cadena de pretextos i excuses per a ni tan sols començar amb l’execució de la intervenció.

Els investigadors no van tardar a localitzar i detindre a l’autor, un home, espanyol, de 25 anys. El mateix individu ja havia sigut detingut per un fet de la mateixa naturalesa a principis del present any, també en la Comissaria d’Alcoi. En aquella ocasió, segons la informació facilitada pels agents, va estafar de la mateixa forma quasi 11.000 euros. Totes les actuacions ja es troben a la disposició dels Jutjats d’Instrucció d’Alcoi.

Troben sense vida a una persona desapareguda a Cocentaina

La Policia Local de Cocentaina, al costat de la Guàrdia Civil, van trobar anit sense vida a un veí d’avançada edat del municipi al qual se li va perdre la pista durant el matí del diumenge. Els dos cossos de seguretat van activar un dispositiu de cerca que al final durant bona part del dia va donar com a resultat el fatal desenllaç tal com et vam comptar ahir mateix en la nostra web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *