Destacada participació en el Concurs de Fotografia de les Festes de la Mareta

La Pia Unió de la Mare de Déu del Miracle de Cocentaina ha destacat el gran èxit del concurs de fotografia que anualment convoca l’entitat en ocasió de les festes patronals en honor a la Mareta. En aquesta ocasió, segons la informació facilitada, s’han presentat fins a 161 instantànies que capten diferents moments dels festejos que tenen lloc cada abril en la capital del Comtat.

El jurat professional ja ha analitzat amb detall les fotografies presentades al mateix temps que ha efectuat la deliberació corresponent abans de decidir els diferents guardons. En aquesta ocasió s’atorgaran premis amb dotació econòmica per als tres primers guanyadors i, a més, s’han concedit tres mencions especials, que permetrà que les obres fotogràfiques d’autors amateurs formen part del palmarés d’instantànies premiades. Una decisió que es va prendre en consens amb la Pia Unió.

La decisió de l’esmentat jurat es donarà a conéixer el 19 d’octubre en el marc dels actes preparats per la Pia Unió amb motiu de la Setmana d’Exaltació a la Mare de Déu. En les pròximes setmanes es donarà a conéixer també el programa d’actes per a aquestes jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *