COPE ALCOI presenta l’Anuari 2022

La Sala Cultural de la Fundación Mutua de Levante va acollir aquest dijous a la vesprada la presentació de l’Anuari de COPE ALCOI en la seua sisena edició, un document que en aquesta ocasió recull tot el que va ser notícia en aquestes comarques durant l’any passat 2022. L’acte va reunir una àmplia representació del teixit associatiu d’Alcoi, així com dels municipis de l’Alcoià i el Comtat, i tampoc va faltar una notable presència de l’àmbit polític.

Gabriel Pascual i Abril Peidro, del departament d’informatius d’aquesta emissora, van ser els encarregats de conduir un acte en el qual els assistents van poder conéixer de prop tot el que inclou la publicació. Cal destacar que a través de les seues pàgines recordem els fets més rellevants d’un 2022 marcat pel retorn al carrer de les nostres Festes de Moros i Cristians o la Cavalcada dels Reis Mags, els esforços per aconseguir sòl industrial de qualitat en el terme municipal d’Alcoi i fins i tot les conseqüències que va deixar la climatologia en aquesta zona amb pluges intenses o prolongats episodis de calor. També coneixem les iniciatives posades en marxa per la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana per a incentivar el teixit econòmic de l’Alcoià i el Comtat.

L’Anuari 2022 de COPE ALCOI recull també l’activitat de la Diputació d’Alacant, en un any en què es va commemorar el seu 200 aniversari, i deixa patent la important labor cultural exercida en el MARQ. Tot això sense oblidar l’important treball fet pels bombers del nostre Consorci Provincial atenent emergències com el greu incendi de Vall d’Ebo que també es va deixar sentir al Comtat. 2022 va servir a més per a rendir un merescut homenatge a José Luís Seguí i Jaume Pascual, dos alcaldes de la comarca que gaudeixen del títol de ser els més veterans d’Espanya en el càrrec, i també celebrem que l’Hospital Verge dels Lliris complia cinquanta anys. Tot això també està recopilat en aquest document, peça clau que no pot faltar en les nostres hemeroteques.

Les principals fites esportives, el 50 aniversari del Poliesportiu Municipal, la abor docent de l’IES Pare Vitòria o el balanç que fa Cocentaina de l’últim any també tenen cabuda en un Anuari en el qual tampoc passen desapercebudes les principals notícies ocorregudes en cadascun dels municipis d’aquestes comarques. D’altra banda, coneixerem l’activitat de firmes com a Doble Coberta i Aura Más, Salvador Doménech o Crea360, empreses amb una dilatada trajectòria que engrandeixen el teixit econòmic comarcal.

Finalment té protagonisme aquesta casa, COPE ALCOI; la qual manté una forta aposta per la ràdio digital situant-se així a l’avantguarda dels reptes que marquen les noves tecnologies en els mitjans de comunicació. Tot això sota les sigles de COPE, el grup multimèdia que va batre rècords en 2022 i que va encapçalar el creixement de la ràdio a Espanya.

Pots recollir un exemplar de l’Anuari 2022 passant per les instal·lacions de la nostra emissora situades en el Passatge Capitol. També ho pots consultar en format digital ací en la nostra web, www.copealcoy.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *