Consulta tancada en un centre de salut d’Ibi per goteres

La pluja impedeix una atenció amb normalitat en el Centre de Salut 1 d’Ibi. I no és perquè les condicions meteorològiques impedisquen als pacients arribar fins allí o perquè els metges tinguen dificultat per a accedir a l’edifici. És, bàsicament, perquè hi ha goteres en gran part de l’edifici.

Un contratemps que ha obligat a tancar algunes dependències del centre i que està tenint incidència en el conjunt de l’edifici. I encara que en cap moment s’ha paralitzat l’activitat, sí que resulta més difícil oferir aqueixa atenció als pacients. “No és només una gotera en una zona localitzada. Estan és quasi tot el centre de salut: sales d’espera, corredors, consultes…“, ha assegurat Alberto Acosta, delegat del Sindicat Mèdic de la Comunitat Valenciana (CESM-CV) a Alcoi, en declaracions a Cope Alcoi.

Expliquen des del sindicat que es va arribar a tancar una consulta mèdica a causa de la situació. “El metge va haver de passar a una altra consulta, perquè hi havia risc que el sostre caiguera”. I això pot suposar un risc per a la ciutadania. “És una situació de perill per als treballadors i per als usuaris. A més, no són condicions per a treballar”.

Per això, demanen a la Conselleria de Sanitat perquè s’actue i se solucione aquesta situació. “No volem que aquest problema s’oblide, volem que s’arregle pels usuaris”, insisteix el representant sindical.

Aquest centre de salut, l’1 d’Ibi, porta en funcionament des de la dècada dels 80. Al llarg d’aquest temps s’han realitzat ampliacions i algunes reformes. No obstant això, fa ja temps que no s’escomet cap en profunditat. “Es necessita un manteniment”, puntualitza Acosta.

Explica el representant sindical que aquesta situació no és nova, però que les pluges de les últimes setmanes han afavorit que afloren eixes goteres. Alerta del problema que pot suposar que arriben noves pluges i les goteres seguisquen presents, sobretot de cara a la pròxima tardor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *