Coneix als finalistes dels premis empresarials d’AITEX

AITEX ultima ja tots els preparatius per a entregar els seus premis empresarials, un acte que en aquesta edició de 2023 tindrà lloc dijous que ve 23 de novembre en la nova seu que la institució ha fet possible en el barri de Batoi d’Alcoi. A escassos dies de la gala s’han donat a conéixer les empreses finalistes i cal destacar que, de les 122 propostes nacionals presentades; cinc de cada modalitat opten a aconseguir els guardons d’aquesta edició. El guanyador de cada modalitat obtindrà una dotació econòmica de 20.000 euros, sent 10.000 euros la quantitat que tindrà el segon classificat. En total, segons la informació facilitada per AITEX, es repartiran un total de 90.000 euros en premis.

El jurat expert ha decidit que al  “Premi AITEX a la sostenibilitat i/o innovació en tèxtil” opten empreses com Auxicolor S.L, Colimtex S.L, Sepiia, MLS Tèxtils 1992 S.L i Technitiger S.L. mentre que al  “Premi AITEX a la sostenibilitat i/o innovació en cosmètica” concorren Biodrops S.L., Vytrus Biotech S.A, Nirvel Cosmetics S.L, IUVER Rejuvenation Institute i Prospera Biotech S.L. Finalment, els finalistes al “Premi AITEX a la millor iniciativa emprenedora” són Quimsil Silicones S.L., Lyra Techs Solutions S.L., Persiskin S.L, Tintoremus S.L. i Hechiceria S.L..

Recordar que la gala de lliurament dels Premis Empresarials AITEX 2023 serà aquest dijous 23 de novembre a les 17.45 a l’auditori de l’esmentada nova seu d’AITEX. A l’acte assistiran portaveus d’institucions locals i comarcals, les empreses finalistes dels premis empresarials i representants de les empreses que conformen el teixit empresarial de la zona. La cerimònia comptarà a més amb un seminari professional de primer nivell a càrrec de Pedro Videla, expert en macroeconomia, economia internacional i economies emergents. Aquest últim impartirà la ponència titulada «El trencaclosques econòmic mundial: inflació, deute, comerç i geopolítica», una activitat en la qual analitzarà com aquestes peces encaixen i afecten l’estabilitat econòmica a nivell global. Aprofundirà també en les tendències emergents que estan redefinint el panorama financer mundial i examinarà les estratègies clau per a navegar per estos temps d’incertesa.

En COPE ALCOI hem conegut abans del dijous tots els detalls del lliurament de premis i l’entrevista al complet la pots escoltar ací:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *