Coneix ací els premis que pots guanyar si participes en l’I Torneig de Pàdel COPE ALCOI

COPE ALCOI ja ho té tot preparat per a celebrar una gran cita esportiva que donarà la benvinguda a l’estiu. Es tracta del I Torneig de Pàdel, una cita que tindrà lloc els pròxims 15, 16 i 17 de juny en les instal·lacions de Altamira Pàdel & Fitness, i per a la qual ja hi ha més de huitanta inscrits.

El I Torneig de Pàdel de COPE ALCOI arrancarà dijous a la vesprada i s’estructura al voltant de tres categories masculines així com dues femenines. A més els participants rebran un pack de benvinguda, una vegada arriben a la competició, i hi haurà trofeus per als campions i subcampions. Els premis als quals pots optar consisteixen en material esportiu i són pales, paleteros, motxilles així com vals per a canviar a la botiga Time2Padel.

Amb motiu del mateix torneig, s’habilitaran diferents expositors en els quals el Concessionari Móvil Begar mostrarà les últimes novetats del mercat en matèria d’automoció. Així mateix, l’esmentada firma Time2Padel donarà a conéixer els seus productes, de les millors marques, relacionats amb la pràctica del pàdel sense oblidar el gran ambient que hi haurà en les instal·lacions d’Altamira Pàdel & Fitness durant tot el cap de setmana «els inscrits en el torneig de pàdel no sols podran gaudir de la competició, sinó que tindran al seu abast una completa oferta gastronòmica en el nostre restaurant perquè així puguen recarregar piles després de les partides«, comptaven en aquesta emissora els monitors Raúl Gómez i Rubén Sendra. També ells comentaven alguns dels avantatges que portar el fet de participar en el I Torneig de Pàdel de COPE ALCOI «és una bona oportunitat per a fer esport, socialitzar, conéixer serveis que oferim com el gimnàs i fins i tot donar-se el primer capbussó de l’estiu en la nostra piscina. Que no s’ho pensen i que s’inscriguen«, afirmaven.

Les inscripcions tenen un preu de 20 euros per a no socis i de 15 euros per als quals són socis. Es poden formalitzar fins al 12 de juny ací i també trucant als telèfons 699 078 466 o al 684 180 444. Un torneig que fan possible Time2Padel, Mòbil Begar, Byon Ascensors, DK System, Boronat Abogados, Electrodomèstics Benavent, Del Mercat al Plat i Sercomac.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *