Com arribar al Centre d’Alcoi el Dia de l’Entrada, la qual cosa has de saber sobre els autobusos llançadora

Queden a penes dos dies perquè comencen les Festes de Moros i Cristians i l’Ajuntament d’Alcoi ha habilitat un servei d’autobusos especial.

Durant el Dia de l’Entrada -22 d’abril- es podrà arribar al Centre de la ciutat des dels afores, punt pel qual discorren les Entrades Mora i Cristiana, mitjançant autobusos llançadora. Es tracta de dues línies especials que connectaran els accessos nord i sud d’Alcoi amb el barri del Viaducte. El bitllet de l’autobús serà de 50 cèntims, excepte per a xiquets menors de 4 anys i pensionistes -que serà gratuït-.

La freqüència dels trajectes serà de 15 minuts en el cas de la línia que parteix de la Zona Nord i de 30 minuts la que anirà des del Cementeri al Viaducte. El primer autobús partirà a les huit del matí i el servei es mantindrà actiu fins a les 23:35h del mateix 22 d’abril. En les àrees pròximes als dos accessos de la ciutat (nord i sud) s’incrementarà el nombre de places d’aparcament.

“És un servei que per a tota la gent que ve de fora a visitar-nos és bàsic, perquè et porta al Centre de la ciutat amb una freqüència molt baixa. Per la Zona Nord té cinc o sis parades i pretén anar recollint a gent al llarg de tot el recorregut”, ha explicat Jordi Martínez, vicealcalde, en declaracions a Cope Alcoi.

Les parades

En el cas de l’accés sud a Alcoi (els vehicles que arriben per la A-7 des d’Alacant), s’habilitarà aparcament als carrers Filà Verds i Filà Navarros, al carrer Vicente Balaguer Pascual (Cata), en el recinte del Monòlit i a l’esplanada al costat del nou camp de futbol del Poliesportiu Francisco Laporta.

La línia d’autobús llançadora realitzarà dues parades inicials a l’esplanada del cementeri i enfront del concessionari Opel que hi ha a l’inici de la carretera Font Roja, i portarà als viatgers fins al Col·legi Major Ovidi Montllor, en el barri del Viaducte.

Quant a l’accés nord, els aparcaments s’han habilitat als carrers dels polígons industrials de Cotes Altes i Cotes Baixes, i al carrer Tirant lo Blanc.

Aquest circuit realitzarà les següents parades: Alcalde Francesc Boronat (Hospital), Alcalde Francesc Boronat (CEIP Miguel Hernández), Rotonda Recinte Firal (davant de la farmàcia), Escultor Ridaura, Mestre Laporta (Aules Verdes), Juan Gil Albert, 46 (estació d’autobusos), València. 4 (Lidl), Polígon Industrial Cotes Baixes, carrer B (Seat) i Polígon Industrial Cotes Baixes, Carrer B (Mirasierra). Per a la volta, les parades seran: Polígon Industrial Cotes Baixes, carrer B (Mirasierra), Av. Hispanitat. 64 (Domti), Av. Hispanitat. 39 (Bar Las Cañas), Enginyer Colomina Raduán. 6, i Alcalde Francesc Boronat (Hospital).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *