Aquests són els representants de la comarca que concorren a les Eleccions del 23J

Aquesta mitjanit arranca la campanya per a les Eleccions Generals del 23 de juliol, una cita electoral que es desenvoluparà en ple estiu i a la qual concorren diferents representants polítics de les nostres comarques de l’Alcoià i el Comtat. Els partits  han donat a conéixer en els últims dies els noms de les persones que opten al Congrés i al Senat.

Per part del Partit  Socialista, la llista per la província d’Alacant inclou a Patri Blanquer com a número 2. Blanquer porta ja diverses legislatures en el Congrés dels Diputats i repeteix amb la intenció de traslladar a la cambra baixa les principals reivindicacions de les nostres comarques. Com a suplent en la llista del PSOE es troba Lorena Zamorano, regidora de l’Ajuntament d’Alcoi i la candidatura del qual al Senat no va arribar finalment a fer-se efectiva.

En el Partit Popular també ha quedat inclosa una representant d’aquestes comarques. Noelia Úbeda, candidata del PP a l’alcaldia de Muro i líder ara mateix de l’oposició en la Corporació Municipal d’aquesta localitat del Comtat, ocupa l’onzé lloc de la llista de 12 que els populars han presentat al Congrés per la Província d’Alacant. Per altre costat destaca el fins ara alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, que anirà de número 6 al Congrés en la llista dels populars.

Sumar-Compromís per Alacant també porten en la seua llista a una representant d’aquestes comarques. Es tracta de l’alcoiana Naiara Davó, la qual va encapçalar la llista de Podem Alcoi en les Eleccions Municipals de 2019 i fins i tot fou Síndica de la formació morada en les Corts Valencianes. La seua experiència política li ha ha valgut per a estar ara en la candidatura al Congrés com a número 3.

No hi ha representants de la comarca per al Senat de cara a les Eleccions Generals que se celebraran el 23 de juliol. Al marge d’això ja han sigut triades per sorteig les persones que hauran d’estar en mesa electoral durant la jornada dels comicis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *