AITEX i UNICEF uneixen llaços de col·laboració

AITEX i UNICEF han unit llaços de col·laboració a través de la incorporació del Centre d’Investigació i Innovació al programa «Empreses pel Canvi», un projecte que busca aconseguir canvis reals en la defensa dels drets de la infància. Gràcies a aquest acord, AITEX reforçarà el seu compromís de contribuir a l’avanç de l’educació a Àfrica.

El centre tecnològic i d’innovació destinarà, anualment, una aportació econòmica de 20.000 euros al programa d’UNICEF Espanya segons la informació facilitada per AITEX. Això permetrà la implementació de projectes educatius transformadors així com la creació d’oportunitats per a milers de xiquets i xiquetes. De la mà d’UNICEF, institucions com AITEX es converteixen en altaveus de la infància, tenen accés a continguts exclusius igual que se sumen a una xarxa d’organitzacions; amb un paper actiu i compromés com a vertaders agents de canvi en la consecució dels ODS. L’acord entre AITEX i UNICEF va quedar formalitzat dimecres passat 20 de setembre entre Vicente Blanes, director general de AITEX, i Jorge Cardona; president del Comité d’UNICEF de la Comunitat Valenciana. La rúbrica es va efectuar en les noves instal·lacions que el centre tecnològic i d’innovació està construint en el barri de Batoi a Alcoi.

Recordar que des de 2017, AITEX ha col·laborat activament amb UNICEF Comité Comunitat Valenciana en la promoció de la millora de l’educació de xiquets i xiquetes a Àsia i Àfrica a través de programes com PYMEs Amigas o “Schools for Asia». Des del centre tecnològic i d’innovació assenyalen que aquesta iniciativa ha demostrat ser fonamental en l’enfortiment d’oportunitats educatives per a comunitats vulnerables en aquests continents, com a xiquetes i xiquets amb discapacitat, minories ètniques i aquells que viuen en àrees remotes i en extrema pobresa. Els esforços se centren en potenciar la matriculació en l’educació preescolar, millorar la qualitat de l’educació primària i fomentar el passe a l’educació secundària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *