Aquestes són algunes de les novetats que presentarà la pròxima edició de la Fira de Cocentaina

La Fira de Tots Sants de Cocentaina continua perfilant l’edició número 676 i aquesta pròxima edició presentarà interessants novetats. Aquestes se sumen a una major aposta pel sector de la gastronomia amb la creació d’un mercat degustació que trobarem a la Plaça Anselmo Marti.

s’han treballat diferents línies d’actuació per millorar l’accessibilitat de visitants i expositors i reduir residus i costos energètics. En el cas de la inclusió, per exemple, tots els serveis públics estaran adaptats a les persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, s’ampliaran les àrees destinades a canviadors de nadons i lactància al llarg de tot el recorregut. Mesures que se sumen a les ja implantades en edicions anteriors en aquesta matèria. Pel que fa a les bones pràctiques ambientals, s’ha reduït la informació en paper i l’edició de tríptics del certamen i s’han substituït per codis QR i tauletes digitals disponibles als punts habilitats per a informació. Pel que fa al marxandatge dissenyat per a la Fira, s’ha optat per materials reciclats. A més, es preveu reduir el consum energètic de la present edició, limitant la potència elèctrica dels expositors i fomentant l’ús de dispositius de baix consum «hem d’anar avançant i anticipant-nos als reptes del futur, sabent mantenir la nostra essència, però alhora sabent escoltar les demandes d’expositors i visitants per satisfer les necessitats i donar-los resposta. Les mesures de millores adoptades aquest any potenciaran amb un millor servei i una oferta més gran uns dels sectors que més públic atrau cada any com és l’agroalimentari i gastronòmic, alhora que anem fent de la Fira un punt de trobada més sostenible i on tenen cabuda totes les persones«, afirma la regidora de Fira; Eugènia Miguel.

Finalment, cal recordar que des de l’Ajuntament s’ha decidit mantenir algunes de les novetats i millores introduïdes a la passada edició fruit de la pandèmia, relacionades amb l’estructura organitzativa dels sectors comercials, que van suposar una millora en el desenvolupament de la Fira quant a funcionalitat, organització dels expositors i la mobilitat i seguretat dels visitants. Amb tot, s’aconseguirà més superfície hàbil i espai entre els diferents llocs de venda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *