Alerten d’un increment de les infraccions en la zona de vianants del Centre

El Partit Popular d’Alcoi ha denunciat un increment de les infraccions en el Centre de la ciutat des de la posada en marxa del procés de conversió en zona de vianants. Segons els populars, en els primers sis mesos han sigut notificades 37.600 de les esmentades infraccions i vinculen aquest fet a una deficient senyalització de la zona.

Des del PP afirmen al mateix temps que les infraccions comptabilitzades fins a finals de setembre corresponen a accessos sense autorització a la zona de vianants. Segons els populars, això ho va anunciar el Govern Municipal en Comissió Informativa al mateix temps que apunten que l’Ajuntament sols ha interposat 232 sancions entre abril i setembre «quan el PSOE sanciona menys de l’1% de les infraccions és perquè sap que no ha fet les coses bé. Instem a l’Executiu Municipal a aclarir qui i amb quins criteris aplica sancions a uns veïns i a altres no«, destaca el regidor; Kico Cantó.

Finalment els populars reclamen un esforç per tal de millorar la senyalització del Centre. Aquesta nova demanda se suma a l’ampli llistat de reivindicacions formulades pel PP en els últims mesos per a millorar l’ordenança de conversió en zona de vianants: ampliació d’horaris de càrrega i descàrrega, autoritzacions als veïns del Centre no empadronats i manteniment del trànsit en Sant Nicolau.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *