Alcosser aprova un pressupost de 220.000 euros per a l’any 2021

L’Ajuntament d’Alcosser de Planes va aprovar abans de les Festes Nadalenques els Pressupostos Municipals per a l’any 2021, uns comptes que ascendeixen als 220.000 euros i que es mantenen idèntiques a les de l’any anterior.

Aquest pressupost va tirar avant per unanimitat amb el suport dels cinc regidors que integren la Corporació Municipal i les partides més destacades que contempla són les reservades a cobrir despeses de personal així com les referides al manteniment de la localitat. A més s’han previst quanties econòmiques per a l’obertura de la piscina municipal o la celebració de les festes patronals per si l’evolució de la crisi sanitària del Coronavirus permet que totes dues iniciatives es duguen a terme amb la normalitat d’anys anteriors. Quant a projectes més rellevants destaca concloure l’arranjament de la citada piscina perquè més veïns del poble puguen fer ús de la mateixa en els mesos d’estiu “actualment teníem un problema d’acumulació de vespes i el solucionarem instal·lant un sistema d’electròlisi salina. Volem tindre unes instal·lacions modernes i perfectament adaptades perquè més gent puga gaudir d’elles”, detalla l’alcaldessa d’Alcosser; Lucia Capablanca.

Finalment el pressupost s’ha elaborat per a ser adaptat en qualsevol moment a les exigències que plantege durant els pròxims mesos la situació econòmica derivada de la crisi sanitària del Coronavirus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *