Alcoi tornarà a celebrar el Dia del Llibre el 23 d’abril

El 23 d’abril Alcoi tornarà a recordar a Sant Jordi amb una nova edició del Dia del Llibre, una jornada en la qual hi haurà de nou diferents activitats amb la literatura com a principal protagonista. El cartell d’enguany ha estat elaborat per Gilberto Dobón, del Gabinet de Comunicació de l’Àrea de Cultura.

Les activitats al voltant del Dia del Llibre començaran el 12 d’abril amb l’obertura de l’exposició ‘Un país de postal: ciutats i paratges valencians al llarg del segle XX’, una mostra amb unes 200 postals escollides a partir de la donació feta per la família de Fernando Andrés Anduix, que recull documents gràfics sobre ciutats o paratges de la Comunitat Valenciana des de la dècada de 1920. L’exposició podrà visitar-se en la primera planta del Centre Cultural Mario Silvestre, del 12 d’abril al 28 de maig.

Pel que fa a presentacions literàries hi ha previstes tres: el dimarts 20 d’abril, Animetes Santes (Premi Bernat Capó de Cultura Popular), de Josep Lluís Santonja; el dimecres 21 d’abril, Sentències de Joan Lluís Vives, de Francesc Blay; i el dijous 22 d’abril, Farem un Pensament, de Manel Rodríguez-Castelló. Totes les presentacions són a les 19h, al Centre Cultural Mario Silvestre, amb reserva prèvia al correu biblioteca@alcoi.org.

A banda d’aquestes propostes les llibreries col·laboradores oferiran un 10% de descompte en la compra de llibres i, a més, l’obsequi de l’obra L’Alcoi d’Isabel-Clara Simó creada per Jordi Tormo. Seran un total d’11 les llibreries que participaran en aquesta interessant iniciativa que coincidirà també amb la festivitat del nostre patró. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *