Alcoi destina més de 100.000 euros per ajudar a les famílies a pagar els subministraments de la llar

L’Ajuntament d’Alcoi ha informat que destinarà en 2020 un total de 105.900 euros per ajudar a les famílies alcoianes més desfavorides a pagar els subministraments bàsics dels seus domicilis, incloent-hi, l’IBI. Les beneficiades han estat un total de 1.340 famílies i els beneficiaris d’aquestes ajudes són nuclis familiars amb ingressos inferiors a 12.000 euros anuals que no poden fer front a les càrregues necessàries per a poder viure en un habitatge estable.

La regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, ha tornat a remarcar la importància d’aquestes ajudes i recorda que l’Ajuntament continua realitzant un gran esforç per mantenir les mateixes en aquests temps de pandèmia. A més assegura que el Consistori “continua promovent que les famílies puguen tindre en els seus habitatges els serveis mínims coberts i, per això, un any més, hem tret les ajudes a les quals s’han acollit més de 1300 famílies en situació de precarietat. Sempre intentem facilitar al màxim aquests tràmits, enviant la informació a les famílies que l’any anterior s’han beneficiat i, en total, aquest any hem destinat prop de 106.000 euros per cobrir els serveis bàsics de la llar com l’aigua, la llum o el gas, per exemple, dignificant els habitatges i evitant el desarrelament familiar, afirma.

En total, hi ha 132 famílies amb dret d’ampliació de quota perquè compleixen algun dels requisits: ser famílies nombroses, famílies monoparentals, famílies amb menors de tres anys, persones amb diversitat funcional o víctimes de violència de gènere.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *