Imagen Ban Reial 2021

Un missatge d’esperança per a anunciar la vinguda dels Reis

L’Ambaixador Reial ha enviat un vídeo en la vesprada d’aquest dilluns 4 de gener i mitjançant les noves tecnologies ha fet arribar el Ban Reial a grans i menuts en un any atípic, marcat per la crisi sanitària del Coronavirus, en el qual no s’ha pogut celebrar amb normalitat pels carrers d’Alcoi la tradicional desfilada de les burretes.

El text, escrit per Pep Jordà, ha servit per a recordar que Melcior, Gaspar i Baltasar no faltaran demà a la seua cita tradicional amb Alcoi encara que enguany ens acompanyaran d’una manera diferent de la d’anys anteriors. A més s’ha fet referència a la situació inèdita que vivim des de març a causa de la pandèmia i s’ha destacat que els Reis, a banda de joguines, repartiran demà «fardells d’alegria, feina, salut, trellat, pau i il·lusió. Una claror fina dins de l’ànima i per al virus, un tros de carbó«, ha dit l’Ambaixador des del Campament del Preventori, lloc des d’on enguany s’ha dirigit a les alcoianes i alcoians per tal d’evitar aglomeracions al carrer.

Amb la difusió del Ban Reial en format digital ha acabat una insòlita jornada en la qual hem pogut dipositar les nostres cartes dirigides als Reis en les bústies que han portat les burretes repartides per un total de 13 punts diferents de la ciutat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *