Alcoi suspén les visites als seguicis reials previstes per al 5 de gener

L’Ajuntament d’Alcoi ha decidit suspendre finalment les visites als seguicis reials que s’havien previst per al 5 de gener a diferents punts de la ciutat davant la impossibilitat de celebrar la Cavalcada en el seu format habitual a causa de la crisi sanitària de la Covid-19. Durant el dia de hui, i fins a les 20.30 hores, la infància podrà continuar depositant les cartes en les bústies que tenen les burretes en els 13 punts habilitats per a això. Aquest acte, segons assegura el Consistori, es pot continuar desenvolupant, ja que compleix amb totes les mesures de seguretat i hi ha un dispositiu especial per a controlar els aforaments.

A banda d’açò s’amplien fins a l’11 de gener les mesures restrictives que va implantar el Govern Municipal els passats 23 i 24 de desembre. Aquestes contemplen el tancament dels parcs de jocs infantils, les instal·lacions esportives municipals i la suspensió de les activitats esportives. També queden anul·lades les activitats de joventut, culturals i les dinamitzacions que estaven previstes en el Casal de Nadal. Per últim es manté el tancament de la Xarxa de Biblioteques, les sales expositives i els museus municipals.

Demà 5 de gener, a les 23.15 hores, tindrà lloc l’Adoració per part dels Reis Mags, Melcior, Baltasar i Gaspar. Es realitzarà després del toc de queda i podrà ser seguida en directe a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alcoi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *