Una campanya per a fomentar el consum de l’aigua potable

L’Ajuntament d’Alcoi ha llançat una campanya per tal de fomentar l’ús de l’aigua potable a la nostra ciutat. Aquesta iniciativa va ser la segona proposta de despesa corrent més votada en els pressupostos participatius de 2019 i l’única que encara no s’havia pogut dur a terme.

Entre les accions que proposa l’esmentada campanya destaquen donar a conéixer la qualitat aigua potable d’Alcoi, incentivar el seu consum i la reducció de la utilització d’ampolles de plàstic. Per altre costat es remarca la importància de fer un consum responsable de la nostra aigua potable «amb aquest projecte volem fer valdre el fet que tenim una aigua d’excel·lent qualitat i que compta amb els índexs adequats de cloració després que fa uns anys se suavitzaren els protocols de prevenció de la legionel·la que estaven vigents«, van afirmar la passada setmana al respecte el regidor d’Obres i Serveis (Jordi Martínez) i la regidora de Democràcia Participativa (Tere Sanjuán).

Els missatges de la campanya es difondran per xarxes socials i a través dels mitjans de comunicació locals. També s’instal·laran anuncis en les tanques publicitàries municipals amb el nou logo d’Aigua d’Alcoi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *