Satisfacció en el PP d’Alcoi pels resultats de la campanya del ‘Bo Consum’

El Partit Popular d’Alcoi destaca l’èxit del ‘Bo Consum i assenyalen que aquesta és la primera iniciativa de suport al comerç posada en marxa després de la pandèmia que aconsegueix aprofitar el 100% dels fons. La formació política insisteix que el resultat d’aquesta campanya contrasta amb els 10.400 euros que va aconseguir repartir l’Ajuntament en la primera tanda de descomptes en el comerç local després de la pandèmia.

Des del Partit Popular demanen que el Govern Municipal del PSOE torne a llançar aquest projecte de cara a 2023. En aquest sentit consideren que es podria pressupostar per a l’any que ve amb la intenció de llançar una nova edició després de les rebaixes d’hivern «lamentem que l’Executiu d’Antonio Francés haguera pressupostat 100.000 euros en 2022 per a promoció del comerç i eliminara la partida en veure la iniciativa de la Diputació d’Alacant. En compte de potenciar la iniciativa ‘Bono Consumo’, ha retirat els fons pressupostats«, afirma. A més lamenten que el Govern Local no tinguera en compte la proposta del ‘Bo Consum quan la va plantejar el PP «l’alcalde viu permanentment en la guerra política, d’esquena a Alcoi i als interessos dels ciutadans, pensant únicament a tombar i criticar tot allò que el Partit Popular proposa. Des de 2020, el Govern d’Antonio Francés ha insistit en els ‘Reactiva Comerç‘, un producte basat en descomptes que va demostrar ser un fracàs tal com vaticinem des del principi, ara i amb l’ajuda de la Diputació d’Alacant, per fi els socialistes han acceptat la nostra proposta, una proposta que hauria d’estar ja en la tercera edició, però val més tard que mai«, conclou la regidora.

Finalment el Partit Popular afirma que l’èxit del ‘Bo Consumpot servir per a fer obrir els ulls al Govern Municipal. Consideren que aquest fet «pot fer-li entendre que pot deixar arrere la seua vocació negacionista, de dir no a tot, i atendre les propostes de l’oposició amb l’objectiu de millorar la ciutat«, han manifestat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *