Naix la plataforma ‘Xarxa Muro’

La plataforma ciutadana Xarxa Muro veu la llum i es presenta en societat aquest dissabte 3 d’octubre a les 12 hores. El lloc triat per a començar aquesta singladura serà el Saló d’Actes Pepe Prats de la Casa de Ferro, on els membres d’aquesta nova associació explicaran els motius i concretaran els objectius i accions a desenvolupar.

Xarxa Muro naix per a ocupar l’espai que els partits polítics a nivell local no omplin, més preocupats de les directrius i ordres que emanen de dalt que de solucionar els vertaders problemes dels ciutadans.

El nou col.lectiu té un caire eminentment municipalista i participatiu i és en la priorització dels conceptes on basa principalment el seu ADN, per tant està obert a totes les persones que vulguen formar part d’aquesta iniciativa.

Per a poder formar part de Xarxa Muro no és pot pertànyer a cap partit polític, ja que és en la força de la diversitat i la pluralitat on es vol incidir per a tindre una perspectiva més àmplia, que permetà resoldre les situacions amb objectivitat i sense lligams, sempre amb el municipalisme per bandera.

A l’esmentada presentació acudiran diversos membres de la FEPAL (Federació de Partits Locals de la Comunitat Valenciana), per a donar suport i enfortir aquest nou projecte que entén la participació veïnal com a camí per a millorar la societat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *