Muro vol desenvolupar el Polígon El Pi per atendre la demanda de sòl industrial

L’Ajuntament de Muro ha sol·licitat a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) que prenga la iniciativa per al desenvolupament del Polígon Industrial El PI, en concret el Sector PI-3. Amb aquesta proposta el Consistori murer vol disposar de nous terrenys de qualitat per tal d’atendre l’elevada demanda de sòl industrial que ara mateix té el municipi.

Des del Consistori han oferit al mateix IVACE la possibilitat de firmar un conveni de col·laboració per tal de fer possible un projecte tant important. A més asseguren que han fet aquest pas endavant després de conéixer setmanes enrere que l’esmentat organisme autonòmic i la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat desestimaven el Polígon Comarcal en aquesta zona davant el seu elevat cost. Des de l’Ajuntament de la població insisteixen en el fet que actualment és més que necessari pal·liar la falta de sòl industrial al municipi, “estructura bàsica per a la consolidació futura del nostre poble”, ha afirmat l’alcalde; Gabriel Tomàs.

 

Cal assenyalar que l’estudi de viabilitat del Polígon Mancomunat en El Pi, encarregat en el seu moment per l’IVACE, va quantificar en més de 30 milions d’euros les despeses en documents així com serveis tècnics i jurídics per fer possible el projecte. En aquesta quantitat estan també inclosa la urbanització dels dos sectors proposats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *