Mudéjares i Berberiscos disputen hui la final del Campionat de Cotos del Mig Any d’Alcoi

El Campionat de Cotos del Mig Any arriba a la seua recta final després de la seminifinal que es va disputar aquest passat dilluns 17 d’octubre. Els Mudèjars van aconseguir guanyar clarament a la Filà Chano, per un contundent 3-0, mentre que els Berberiscos van remuntar un 1-2 enfront de La Magenta. Finalment es van imposar amb un resultat de 3-2. D’aquesta manera Berbericos i Mudèjars s’enfrontaran aquest dimecres en la final que tindrà lloc en la seu de la Filà Cruzados.

Continuen els actes del Mig Any

Els actes del Mig Any Fester 2022 segueixen endavant després que el passat cap de setmana tingueren lloc les representacions de ‘Els Nostres Sainets’ en el Teatre Salesians a càrrec del Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi, una posada en escena que va tindre gran èxit per part del públic. Aquesta setmana han tingut lloc les semifinals del Campionat de Cotos, el dilluns 17 d’octubre, i la final prevista per a la vesprada d’aquest dimecres. Ja divendres, serà el torn de conéixer al nou Sant Jordiet així com als càrrecs festers de 2023. Tot això en la vespra del dissabte 22 d’octubre, dia gran reservat per al Concurs d’ Olleta del Mig Any en La Glorieta i les ‘Entraetes’ de la nit.

Aquestes últimes començaran a partir de les 21:15h i desfilaran pel carrer Sant Nicolau les Filaes Verds, Llana, Cides, Vascos, Llauradors, Cruzados, Domingo Miques, Asturians, Chano, Judíos, Navarros i Muntanyesos. Per País Valencià, a la mateixa hora, serà el torn de Magenta, Mudèjars, Marrakesch, Ligeros, Berberiscos, Cordó, Alcodianos, Andalusos, Guzmanes, Aragonesos i Benimerins.

Torna a optar-se també pel trajecte ascendent fins a Sant Llorenç des del Parterre després que el passat octubre, i també a l’abril, s’apostara per aquest itinerari baixant des de la Plaça d’Espanya fins a País Valencià amb la finalitat d’evitar grans aglomeracions.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *