Mazón: «cal apostar per un corredor industrial entre Ibi i Alcoi»

El futur empresarial d’Alcoi, a curt termini, passa per desenvolupar la bossa de sòl viable en direcció a Ibi que ha revelat recentment l’estudi encarregat per a aquest fi per l’Ajuntament així com la Cambra de Comerç. Aquesta opció obri una important via per a crear un corredor industrial entre la capital de l’Alcoià i la Vila Joguetera.

Així ho ha assegurat el president dels populars valencians, Carlos Mazón, en l’entrevista concedida a COPE ALCOI. El líder del PP en la Comunitat ha remarcat que la nostra ciutat no pot perdre més temps en aquesta qüestió i s’ha mostrat crític amb els passos que ha donat sobre aquest tema el Govern Local de Toni Francés. Mazón ha acusat el PSOE de tindre immersa a Alcoi en una profunda situació de paràlisi «els socialistes han perdut el temps i en dotze anys no han sabut donar una resposta clara a les necessitats que tenen els empresaris. Però no sols en aquesta qüestió, tampoc han fet res per a reclamar que s’agilitzen projectes tan importants com l’ampliació de l’Hospital Verge dels Lliris, la reforma del tren Alcoi-Xàtiva o la millora de l’IES Andreu Sempere. Aquesta ciutat no es pot permetre un govern que no faça res per això a partir de maig, amb Carlos Pastor al capdavant, farem efectiu el canvi que mereix Alcoi per a avançar cap al futur«, va dir.

El també President de la Diputació d’Alacant ha lamentat que els governs de Pedro Sánchez i Ximo Puig hagen deixat a la província a la cua de les inversions. Ha insistit que els ciutadans no mereixen aquest tracte i ha instat el Cap del Consell a deixar de costat el partit per a defensar a Madrid els interessos de la Comunitat, especialment els de la terra alacantina. En ser preguntat sobre si veu factible un avançament de les Eleccions Autonòmiques, Mazón el té clar «em porta sense cura el que puga fer Puig ara. Nosaltres estem preparats per a guanyar, per a liderar la Generalitat Valenciana amb un projecte seriós amb el qual atendre totes les demandes que tenen ara els nostres sanitaris, agricultors o empresaris a conseqüència de la nefasta gestió del Govern del Botànic«, ha conclòs.

Cal recordar que Carlos Mazón va visitar Alcoi dijous passat amb motiu de la Cavalcada dels Reis Mags. Al costat de Carlos Pastor, candidat del PP a l’alcaldia de la ciutat en les Eleccions del maig vinent, va tindre oportunitat de visitar el Campament Real així com d’intercanviar impressions amb els edils que integren ara mateix el grup municipal popular a l’Ajuntament.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *