Les obres en el carrer Sant Jaume d’Alcoi obliguen a permetre el trànsit per Sant Llorenç

L’Ajuntament d’Alcoi ha comunicat una sèrie de canvis en la circulació del Centre durant aquesta setmana. Les modificacions venen motivades a causa de les obres que estan executant-se al carrer Sant Jaume, uns treballs que segons les previsions del Govern Municipal del PSOE estaran llestos en la recta final d’aquesta setmana.

Les obres consisteixen en la reparació del paviment de Sant Jaume després del desgast que aquest ha sofert a causa del pas continu de vehicles. Aquesta actuació es portarà a terme en el tram comprés entre l’esmentat carrer i el Pont de Sant Jordi així com el pont pròxim a l’Escola d’Art. Segons la informació facilitada, se substituirà el paviment i el forjat mentre que la intervenció acabarà el pròxim divendres 3 de febrer. No obstant això, el trànsit s’obrirà de nou a Sant Jaume a partir de dilluns 6 de febrer.

Mentre duren aquestes obres, el carrer Sant Jaume romandrà tancat al trànsit. Per aquest motiu s’ha obert temporalment a la circulació el carrer Sant Llorenç i aquest últim estarà en aquesta situació fins a finals de setmana.

Obres carril bici per l’Alameda 

Cal recordar que ahir van arrancar les obres del carril bici que unirà el Centre amb la Zona Nord. La construcció del primer tram, el que va des del pont de Sant Roc fins a la Rosaleda, arrancava aquest dilluns i sembla que hi ha hagut problemes en la circulació en aquesta primera jornada.

El trànsit no fluïa amb normalitat i va haver-hi algunes retencions en les hores punta del dia. Preocupa, sobretot, perquè es tracta una de les principals vies de la ciutat. «Ja des de l’altura de l’Església de Sant Roc, el carril bus i el de la dreta estaven tallats. Només quedava un carril per a poder circular i ha sigut una mica caòtic», explicava una alcoiana que es dirigia a treballar a primera hora del matí.

No obstant això, les obres acaben de començar. Són els primers dies i caldrà esperar per veure si es solucionen aquests xicotets problemes en el trànsit. Perquè, si no és així, hi haurà incidències durant diversos mesos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *