L’Alcoià i el Comtat segueixen registrant menys contagis per Coronavirus

Les comarques de l’Alcoià i el Comtat afronten el segon cap de setmana del mes de febrer amb una nova baixada dels casos positius per Coronavirus segons reflecteixen les dades actualitzades en aquest mateix matí per la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. Són 115 els nous contagis registrats al nostre Departament de Salut mentre que la incidència acumulada ha tornat a baixar i ara se situa en els 866 casos per 100.000 habitants.

Cal assenyalar que per poblacions Alcoi compta amb 47 casos més, Ibi en suma 16, Cocentaina 12, Castalla 11, Muro també 11, Onil 9, Banyeres de Mariola 2, Benilloba 2, Planes 2, Beniarrés 1 i l’Orxa 1. Per altre costat s’han registrat 35 defuncions en el nostre Departament Sanitari i de les quals 19 pertanyen a Alcoi, 11 a Ibi, 2 a Castalla, 2 més a Cocentaina i 1 persona més a Muro. La xifra de morts per Coronavirus és de 370 en total, des de l’inici de la pandèmia. Afegir també que ara mateix les nostres comarques tenen un total de 13.081 casos Covid-19 acumulats des que va començar la pandèmia.

Per últim la situació a l’Hospital Verge dels Lliris d’Alcoi es manté similar al dia d’ahir amb una pressió assistencial més baixa en comparació a setmanes anteriors. Actualment són 65 els pacients ingressats en les diferents plantes mentre que 13 estan en estat crític a l’UCI.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *