La Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros ompli de festa i esport els carrers d’Alcoi

Alcoi va viure ahir la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros en l’edició número XI d’aquesta prova esportiva i la mateixa va reunir a gran quantitat de públic pels carrers de la nostra ciutat. El bon temps es va aliar amb la competició i el sol va acompanyar als corredors durant tot el matí.

Andrés Micó es va proclamar vencedor d’una carrera que tornava a coronar amb un temps de 1h 09’34», a quasi tres minuts del rècord de la prova. En segon lloc es va classificar l’el contestà David Belda, amb un crono de 1h 11’07», mentre que la tercera plaça li la va adjudicar l’alcoià Eric Baena, amb 1h 12’09». En la categoria femenina va repetir la belga Alexandra Tondeur, amb un temps de 1h 24’40», i el segon lloc va ser per a Glòria Company amb 1h 32’23» Finalment el tercer lloc se’l va emportar Nadia Vila amb 1h 35’38».

Ja en la 10K, cal assenyalar que en categoria femenina Nikita Vyacheslav va superar el crono que en 2019 va establir l’alcoiana Lorena Rodríguez de 37’57» i ho va deixar en 36’07». Precisament aquesta última, Lorena Rodríguez, va acabar segona amb 39’38», mentre que la tercera plaça era per a una altra atleta alcoiana, Carmina Camilleri, qui va fer un temps de 39’38». Per part seua, en la categoria masculina, Ovidi Albert va tornar a guanyar amb un registre de 35’35», segon es va classificar Xavi Verdú amb un temps de 35’59» i el tercer escaló del podi era aquesta vegada per a Carlos López amb 36’02».

En marxa de caminants, la victòria era en 2022 per a María Vilaplana amb 45’04» i en tan sols quatre segons després va acabar, Miguel Ángel Céspedes. Finalment en marxa nòrdica, la victòria era per a Kike Moret amb 1h 17’22’ i la primera en la categoria femenina, sent quarta de la general, Verónica Jerez amb 1h 26’03».

Més de mil participants van prendre part en una competició on tampoc va faltar l’animació de carrer amb la presència de molts grups. La Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros de 2022 va transcórrer amb total normalitat i sense incidents.

Imatge: Kikemoret Speaker

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *