La Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat llança el cicle de concerts SomRiu

Les comarques de l’Alcoià i el Comtat tornaran a gaudir de la millor música aquest estiu de la mà d’una interessant iniciativa que posa en marxa la Mancomunitat. És tracta del Cicle SomRiu, una proposta de música en directe i en format acústic per a revitalitzar els espais emblemàtics dels municipis. Emprant com a fil conductor l’aigua i el patrimoni relacionat amb ella, l’entitat proposa un cicle de concerts que acollirà un divers ventall d’artistes a llocs únics com llavadors, fonts, jardins, parcs o places.

Entre els dies 8 de juliol i 30 de setembre, s’ha programat un total de catorze concerts gratuïts, un en cada poble integrant de la Mancomunitat, i cadascun d’ells amb una actuació diferent. Entre els i les artistes que formen el cartell es troben des de propostes consolidades en l’escena valenciana com les de Senior, Clara AndrésNacho CasadoÓscar Briz, Jesús Lara, Néstor Mir o Toni de l’Hostal, fins a altres més emergents i que actualment és habitual trobar als cartells de festivals i cicles d’estiu com Esther, Sandra Monfort, Àlex Blat o La Maria.

El cicle SomRiu arriba als pobles de la Mancomunitat amb la intenció d’oferir una opció cultural i d’oci per a les nits d’estiu. Una programació acurada, equilibrada i d’una gran qualitat artística que permetrà als i les assistents gaudir amb un format íntim, sense artificis, i en entorns d’un gran valor paisatgístic.

Aquesta proposta relleva al tradicional cicle de concerts a l’aire lliure d’estiu Jazz amb la Manco que en 2021 va celebrar la seua novena edició, amb l’objectiu de donar cabuda a noves propostes musicals. Des de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat es destaca aquesta nova proposta que vol convertir-se en un referent per a les persones que volen gaudir de la cultura i la música actual en directe, a la vegada que es familiaritzen amb els espais més emblemàtics i distintius dels pobles.

Tota la programació cultural del Cicle SomRiu la pots consultar ací.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *