La incidència acumulada per Coronavirus segueix muntant a les comarques de l’Alcoià i el Comtat

La incidència acumulada per Coronavirus torna a disparar-se a les comarques de l’Alcoià i el Comtat fins a arribar als 106 casos positius per cada 100.000 habitants. Les dades actualitzades per la Conselleria de Sanitat en aquest divendres revelen que el Departament de Salut d’Alcoi suma 66 nous contagis dels quals 42 s’han produït a Alcoi, 8 a Cocentaina, 6 a Banyeres de Mariola, 5 a Ibi, i 1 a Onil, Balones i Alfafara; respectivament.

No ha variat el nombre de defuncions, que segueix en 416 des de fa diverses setmanes, i el total de contagis que s’han registrat en la nostra zona des de març de 2020 ascendeix a 13.694. En aquest moments tenim 145 contagis actius al nostre Departament Sanitari i  hi ha tres persones ingressades a l’Hospital Verge dels Lliris en planta; centre que al mateix temps no té cap pacient en l’UCI.

Aquestes xifres arriben a les portes d’un cap de setmana en el qual entraran en vigor noves mesures restrictives en la Comunitat Valenciana davant l’increment de contagis que estem tenint, especialment entre la gent més jove.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *