La Fira inclourà un Showcooking amb els olis guanyadors del concurs ‘Aove Fòrum’

La Fira de Tots Sants de Cocentaina inclourà un Showcooking amb motiu del I Concurs Internacional d’AOVE, un certamen que premiarà el millor oli d’oliva i que se celebrarà durant aquest mes de novembre. En aquesta iniciativa participaran professionals de la restauració local com Jose Montejano (Obrador Desucre), Kiko Moya (L’Escaleta) i Natxo Sellés (Natxo Sellés Restaurante); i tots ells faran el mencionat Showcooking a les seues intal·lacions amb els olis guanyadors.

Des de l’organització de la Fira recorden de nou que en el citat concurs podrà participar qualsevol persona física o jurídica autoritzada per a la fabricació, envasament o distribució d’oli d’oliva verge. Per a això hauran d’enviar abans del 10 de novembre quatre mostres d’oli d’oliva verge extra de 500 ml a Cooperatives Agroalimentàries CV – Sectorial Oli situada en C/Caballeres, 26 – 3er, 46001 (València).

Les citades mostres se sotmetran a una valoració per part d’un jurat expert en la matèria que realitzarà un tast dels productes sense límit de temps amb la finalitat de valorar degudament cadascun d’ells. ls interessats a participar hauran d’emplenar un formulari que trobaran en la web www.firadecocentaina.org i satisfer el pagament de 100 euros per cada referència presentada.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *