La Fira de Cocentaina habilita la reserva online prèvia d’aparcament

La Fira de Tots Sants de Cocentaina 2022 torna a posar a la disposició dels visitants la possibilitat de realitzar reserva prèvia en línia d’aparcament en quatre zones pròximes a l’esdeveniment. La plataforma de reserva permet traure un tiquet per jornada i matrícula amb un preu de 5 euros cadascun, per a estacionar durant una jornada completa de 09:00h a 24:00h , sempre que no s’isca del pàrquing, en aquest cas s’haurà de tornar a realitzar la reserva i el pagament per a obtindre un nou tiquet. Les quatre zones habilitades oferiran en total més de 1.200 places i són les següents: en la part Nord, pàrquing de la pujada de Sant Cristòfor; en la zona Aquest, el pàrquing de Riera-Beniassent i el de l’Orxa 4.4 i en la zona Sud, el del Poliesportiu.

La pàgina web https://www.parkings.firadecocentaina.org/ recull tota la informació i detalla pas a pas com realitzar la reserva amb èxit.

A més d’aquestes quatre zones d’aparcament amb reserva prèvia, es sumen altres nou, ja habituals i senyalitzades, per a estacionar de manera lliure i sense cost, sempre que hi haja places disponibles. Igual que en anteriors edicions i com que aquestes zones es troben més allunyades de la ubicació del certamen, hi haurà autobusos llançadora des de cadascun d’aquests punts per a facilitar als visitants l’arribada a la zona on té lloc la Fira de Tots Sants. L’organització habilitarà un total de més de 30.000 places d’aparcament “aquest sistema permet que aquelles persones que ja tinguen previst vindre a visitar la Fira de Cocentaina puguen assegurar-se una plaça d’aparcament, en lloc d’haver de buscar-la. A més, ens permet a l’organització tindre una previsió estimada de visitants”, afirma la regidora Eugènia Miguel.

Enguany seguint les indicacions de l’estudi d’accessibilitat que s’ha fet de la Fira de Tots Sants, s’han incorporat en aquells aparcaments que reuneixen les condicions òptimes, places per a persones amb mobilitat reduïda (PMR), complint amb la normativa d’una plaça per cada 40.

En aquest sentit, també hi haurà nova senyalització de pàrquings que detalla tota la informació de cada zona: condicions del terreny, si hi ha places PMR, capacitat i distància a Fira.

A més de les zones enumerades, tant de reserva prèvia de pagament com aparcament lliure habilitat, es pot aparcar en qualsevol part del municipi no afectada pel muntatge de Fira, sempre que es respecten les normes i no s’estacione en voreres, guals o zones que puguen dificultar el trànsit o el pas de vianants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *