La Confraria de la Dolorosa torna a coordinar la Setmana Santa Contestana

La Confraria de la Dolorosa de Cocentaina s’encarrega d’assumir per segon any consecutiu els actes de la Setmana Santa del municipi, una tasca que ja van exercir l’any passat i que es va veure truncada de cara als dies grans de les celebracions litúrgiques a causa de l’esclat de la crisi sanitària del Coronavirus.

Aquesta entitat religiosa, amb seu en la Parròquia del Salvador, manté el descobriment del cartell que no va veure la llum l’any passat i que va crear la contestana Núria Pascual. La cita serà el dissabte 13 de març a l’església de Santa Maria a partir de les 20:00h i en el mateix acte Pablo León Vidal pronunciarà el pregó després que en 2020 no poguera fer-ho pel fet que en aquelles dates prèvies a la Setmana Santa estàvem confinats a les nostres cases. A més d’això s’han previst durant la Quaresma diverses oracions davant els passos de les confraries que integren la Setmana Santa Contestana i aquestes seran el 26 de febrer en Santa Maria davant l’Ecce Homo, el 5 de març enfront del Nazareno en el Monestir de la Mare de Déu del Miracle, el 12 de març al costat del Crist dels Llauradors en Santa Maria i el 26 de març a l’església del Salvador amb la imatge de la Dolorosa. Indicar que totes elles seran els divendres i arrancaran a partir de les 20:15h de la vesprada amb la possibilitat de ser seguides també pels canals de YouTube de cada temple.

La programació de la Setmana Santa del 2021 es va donar a conéixer el passat 17 de febrer, coincidint amb el Dimecres de Cendra, i en data de hui queden per concretar els horaris dels cultes que es desenvoluparen durant les jornades del Tridu Pasqual. El que si que està clar és que no hi haurà cap processó als carrers de la Vila Comtal, i en les de cap municipi pertanyent a la Diòcesi de València, tal com va comunicar aquesta setmana el Cardenal-Arquebisbe; Antonio Cañizares.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *