Ja pots votar en els Pressupostos Participatius d’Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi ha iniciat ja el procés perquè els veïns i les veïnes de la ciutat puguen votar en l’actual campanya dels Pressupostos Participatius. Ho podrem fer fins al dia 14 de desembre i en aquesta ocasió es podrà votar un màxim de 5 propostes i dins d’aquestes, com a màxim 3 d’inversió.

Les votacions es poden fer en línia al portal digital alcoiparticipa ó en les urnes que estan situades per diferents punts de la nostra ciutat. Aquests els trobarem a les Biblioteques Públiques, el Servei d’Informació i Atenció al Ciutadà (SIAC), el Complex Esportiu Eduardo Latorre i el Centre d’Esports, el Conservatori de Música i Dansa Joan Cantó, l’Edifici Oròsia Silvestre, el Centre Social de la Zona Nord, les seus del Departament de Benestar Social, el Centre Cervantes Jove i els Centres de Majors.

En total són 30 propostes d’inversió i 3 de despesa corrent les que han superat la valoració per part dels tècnics de diversos departaments municipals. A més la quantitat destinada per als Pressupostos Participatius per al 2022 és de 400.000 euros, dels quals 320.000 van destinats a propostes d’inversió i 80.000 a propostes de despesa corrent en béns i serveis «aquesta iniciativa té com a objectiu principal la participació directa de la ciutadania en aquest procés, amb la finalitat d’establir les seues demandes i preocupacions principals«, remarca la regidora de Democràcia Participativa; Tere Sanjuan.

Els resultats de les votacions, segons la informació facilitada pel Consistori, els coneixerem abans del 31 de desembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *