Èxit de participació en la 33 Trobada d’Escoles pel Valencià d’Agres

La 33 Trobada d’Escoles pel Valencià celebrada a Agres durant el passat cap de setmana va ser tot un èxit. Vora 6.000 persones, segons l’organització, hi van passar entre els actes de matí i de la vesprada.

Enguany la Trobada fou organitzada per la Coordinadora pel Valencià i l’escola CRA Mariola-Benicadell d’Agres, Alfafara i Gaianes. L’esdeveniment va comptar amb la participació de vora 30 centres educatius i altres tantes entitats i associacions de les nostres comarques de l’Alcoià i El Comtat. Durant tota la jornada van destacar els tallers i els jocs per als escolars, les cercaviles, els contacontes o les rutes guiades per tal de conéixer els atractius d’Agres. Tampoc van faltar les danses tradicionals del poble, un sopar de germanor i la interpretació de la cançó de la Trobada creada per a l’edició d’enguany.

Per a tancar la 33 Trobada d’Escoles en Valencià encara queda un acte pendent de realitzar. Serà el lliurament dels Premis Sambori de narrativa escolar, un acte que tindrà lloc el divendres 3 de juny, a la vesprada, a Gaianes.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *