Eugenia Miguel: “Cocentaina no es podia quedar sense la Fira de Tots Sants”

Eugenia Miguel va assumir fa uns mesos la regidoria de Fira de l’Ajuntament de Cocentaina agafant així el testimoni de Mariona Carbonell, la qual havia exercit aquesta funció durant la passada legislatura.

La nova regidora de Fira va estar en COPE ALCOY la passada setmana i va assegurar que des del minut 0 en què va començar la pandèmia es van iniciar els treballs per tal de preparar una edició del Certamen que anava a estar marcada per la crisi sanitària de la Covid-19. A més va recordar que la 674 edició de la Fira tindrà un format híbrid per a combinar activitats culturals i innovadores iniciatives comercialsla Fira mantindrà la seua activitat comercial i les activitats culturals i d’oci al llarg de tot el mes de novembre per a evitar aglomeracions. Durant aquest temps es traslladarà la tradicional exposició de productes al carrer fins als mateixos establiments participants per a frenar així l’arribada massiva de visitants i evitar grans concentracions de persones al nostre poble. D’aquesta manera hem creat una xarxa amb més de seixanta expositors de tota la Comunitat Valenciana i amb aquesta mesura prioritzem la seguretat de la població al mateix temps que mantenim la petjada comercial de l’esdeveniment i evitem la suspensió de la Fira. Les noves tecnologies ens han ajudat a conformar aquesta especial edició de Fira 2020. Per a poder facilitar les visites als diferents comerços expositors, la web de la Fira www.firadecocentaina.org disposarà d’un directori amb tots els establiments participants en aquesta edició 2020 que inclourà les dades de contacte, ubicació i promocions del certamen per a poder dissenyar l’itinerari de visites que desitge cada consumidor en funció dels seus interessos. Les xarxes socials oficials de Fira també seran un punt de trobada i d’informació“, afirma.

Per últim Eugenia Miguel espera que la gent de Cocentaina gaudisca de tot el que s’ha preparat per a la Fira d’enguanyque no decaiga l’ànim perquè és moment d’unir esforços per a reflotar la situació econòmica que ens ha portat la pandèmia. Preparar una Fira d’aquestes característiques no ha sigut tasca fàcil però encara així la podrem gaudir i sentirem més que mai la seua essència. En aquests dies notem d’alguna o una altra manera l’oloreta a Fira així que aprofite l’ocasió que em brindeu per a desitjar a tots, contestans i contestanes, visitants, comerços i expositors; que gaudisquen amb molta responsabilitat i seny d’una edició inèdita que mai oblidarem“, conclou.

La Fira de Tots Sants, en l’edició més insòlita de les últimes dècades, fou inaugurada el passat divendres 30 d’octubre i estarà en marxa fins al 30 de novembre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *