El veïnat de l’Alcúdia denuncia que no pot accedir als seus habitatges

Els veïns de l’Alcúdia estan recollint firmes i denuncien que una tanca els impedeix accedir a la part de darrere de les seues cases per l’entrada a la pedania ubicada al costat del parc d’aquesta. Aquesta tanca delimita uns terrenys privats que fins ara estaven oberts fins que fa uns mesos els seus propietaris van començar a realitzar moviments de terra.

Des del Consistori contestà expliquen que aquests terrenys contemplen una zona de vial que han d’urbanitzar els seus dos propietaris i una part on tenien previst construir cases. A més remarquen que els esmentats propietaris són dos conglomerats de socis de la nostra zona que van des d’empreses immobiliàries, constructors i alguns particulars. Així mateix detallen que la delimitació del terreny en una tanca atén a la legalitat vigent encara que l’Ajuntament veu curiós que aquesta es col·loque dues dècades després d’haver comprat els propietaris el terreny «la col·locació de la tanca, presumptament, podria ser un intent per tal de fer pressió i que el Govern Municipal compre, en el cas que fora legalment possible, uns terrenys per salvar econòmicament a dos conglomerats de socis que van fer una inversió que no els ha eixit com esperaven i que suposaria una despesa aproximada d’un milió d’euros per a les arques contestanes«, afirma el regidor de Pedanies; Antonio Hernández.

Finalment l’executiu de la Vila Comtal ha deixat clar que durant aquesta setmana seguiran les reunions entre les parts implicades per tal de buscar una solució al problema. Mentrestant, el veïnat continua mobilitzat denunciant que la tanca els ha privat poder arribar fins a les seues cases.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *